Followers

Sunday, January 22, 2012

say hello! hi! hey!

salam..

oke..ada macam2 aq nak cerita...sebenarnya nak update petang tadi..but then xjadi.. hehe... oke kita story mory sal semalam dulu ea....

hari jumaat ritue,, aq jumpa roomate aq masa kat techsp.. yeah... baik... i mean.. dia seorang yang baik... naimah nama dia ya =) first tu aq xperasan.. then dia panggil "yana" aq pun pusing la..ingat kan sape... walawei...terkejutt sayeee... hehehe...oke... that's naimah...seriously aq rindu dia..aq rindu kawan2 aq...especially roomate aq...dak2 dorm g2.. huhu... rindu korang...rindu "gila" kita tu... masa tu semuanya happy jer... macam xde masalah... bukan langsung xde masalah...biasa la nak SPM... cinta bangku sekolah... tapi... bila jumpa dengan dak2 dorm terus xde nyer fikirkan masalah tu... eh... melalut lak aq... back to naimah...aq jumpa kat mana? wat pe aq g situ sinun? dengan sape? lupa deh nak gtaw kat atas2 nuhh... hehee... oke.. aq jumpe dia kat popular pacific...popular? sah korang da tawu kan sebab pe? mestila pergi tebus voucher tu... da la pakai macam mak datin aq semalam..dengan kasut wedges aq yang menyakitkan kakiku semalam...oke tu ajer yer sal naimah...

oke... tu kesah suka suki aq jumaat... kisah suki suka aq semalam lak... aq pergi jumpa dengan someone yang aq xpernah jumpa...bukan boyfriend ya...dia perempuan...and what i mean.. xpernah face to face..setakat berhubung lam fb..comment momment dalam blog...btw she is blogger too ! take note ya =) hehehe... dan tadi siang aq jumpa dia... oke... agak keseganan di situ.. ye la..aq pakai simple aje meyh... and jumpe "pen-pal" aq nuh dari segamat..kampus uitm segamat yaw... hehe... lupa lak nak kenalkan dia... her name was emalia =) sweet... memang padan pown dengan dia... sweet and pretty... ni tgok la gamba dia =)

 lepas balik dari jumpa budak cumil itu..aq pergi borong makanan.. haishh lau naik berat badan bising kan? tapi makan aq no 1..at last ! dapat jugak guwe makan pulut durian..nyum2... sedapp taw..tapi bukan makan kat sana yer... makan kat uma =) pastu g beli baju and dompet.. keperempuanan sedikit... oh ya... nanti aq ada nak update something pasal benda yang aq beli nie... ada lah...nanti ya..  =P

2 comments:

emalia sis said...

aisehhh.. malu eden.. hehe tggu ema pnye version plak yek.. :)

Yana Kay said...

holahola =)
hahaha...baik ema..yana tggu..nnti post kt fb yana yer =)