Followers

Friday, September 16, 2011

just forget it ~.~

salam...
hyepp...
oke...i'm going to share with you guys about something that i should forget.... kenapa ek aq kena lupakan perkara nie? kenapa aq xperlu letak harapan tinggi menggunung? kenapa tetiba jer aq fikir camnie? aq pown xtaw...tapi yang pastinya aq memang da wat keputusan secara "drastik" lepas fikir about future...
memang aq taw susa nak forget something especially about our feeling for someone... but then think about our future if we was meant to be with him... kalau masa sekarang dia treated kita cam nie...nanti pas kawen?? lagi kita rasa terseksa...am i right?

so nak dijadikan kesimpulan topic nie,, aq rasa....xperlu la aq mengharap sesuatu yang aq sendiri xpasti...let the one who was meant for me come by his own...erk!! yucks... my grammar..pape jer la... maksudnya...biarla orang yang menjadi pasangan aq nanti datang dengan sendiri....malas nak fikir sal hati dan perasaan... lagi kita layan hati dan perasaan kita...lagi kita sakit kan? so....xpayah la aq nak stalk fb kau da pas nie...sebab setiap kali aq bukak fb tu..mesti aq akan sedeyh... xpown... troz bad mood... childish right?hahaha...but that's me... 

so.. sekarang nie...aq nak nekad nak lupakan perasaan aq pada kau tu...sebab kau xpernah nak faham feeling aq...yeah...maybe bagi kawan tadika aq... si Haris tu...da banyak kali....aq cakap...tapi aq xbole buat.... haha.... and i'm going to do right now... jangan gelakkan aq yer wahai mr Haris.... haha....aq try...and sowi sebab kau kena dengar potpetpotpet mulut aq nie...tapi pape pown mekasih yer Haris...hahaha...


<<sebelah kanan tu yer...hehe

-eya-

2 comments:

emalia sis said...

sabar ye yana. there's silver lining in each cloud. benda baik akan dtg juga akhirnya.

iLLi_aLee_Yana said...

ngeee =)
thnx ema.... <3<3<3...
harap2 macam tu lar...