Followers

Tuesday, August 2, 2011

thanks kawan ~_~

salam,,,
hyeppp,,


oke yer...post rinie aq nak kongsi ngan korang... betapa bertuahnya aq...sebab kenal seorang "kawan" semester 3 nie... even baru kenal tapi....dia xkesah lau nak tolong kitorang (budak kelas aq yang lain)...rugi kot aq rasa sebab kitorang xkenal "kawan" dari semester 1... bukan nak cakap budak kelas yang lain xbaik....korang pown baik ngan kitorang...agy pown da banyakkan kenangan group D dari semester 1 lagi... so berkawan ngan korang pown bez la....
(xsampai separuh kelas...sebab,,, lambat la...tenet)
tapi malam nie,,, aq juz nak kongsi ngan korang sal "kawan" nie.... oke...nanti aq share ngan korang lak sal group D aq tu...heeeeee...okep readers sekalian....

aq ni memang jenis xreti nak mulakan perkenalan dengan budak baru..biasala kan saya budak baik!! even masa semester 1 dulu pown...emi n cda yang mulakan.... so...aq add la sorang budak baru melalui group kitorang...pastu... "kawan" ni add aq kat FB... pastu aq approve dia and post kat wall dia "thank 4 da add"...and dia balas wall post tu "cam kenal..." kebetulan "kawan" ni memang suka cari gado ngan roomate aq merangkap sekelas ngan aq sejak sem 1 ,,, feerdu karipulei renjong pia bedah kuih raya.... panjang kan nama dia? haha...adoiii...jangan marah yer cik feera.... oke...balik pada citer "kawan" tadi tu.... cmner tah boler terpanggil oyang n nenek....start dari situ memang xsah la lau xbergaduh kan kitorang nie....heeeee

nak dijadikan cerita,, ari jumaat lepas,, kitorang kena pergi site....untuk siapkan project kitorang...pastu... kitorang memang terdesak giler2 sebab,, hanya 3 orang yang pergi... sorang dari kitorang bole bawak kereta...tapi....esok kot sampai... sorang lagi.... hanya bole bawak kereta auto...sorang lagi...opppsss =)
sebab memang memerlukan pertolongan sesangat.... kitorang pown mintak tolong ngan "kawan" nie...sebab..dia jer yang kitorang selalu cakap pown....hehe... and at last dia sudi tolong kitorang...walaupun dia ada hal ritue....tp dia cancel kan...

pastu masa kat site.... memang bertuah kitorang bawak "kawan" sebab,,, dia banyak bertanya berbanding kitorang 3 orang.... "kawan" tolong tunjuk bahan2 yang kena jadik bukti,,, or bahan untuk presentation nanti... beruntung taw dapat berkawan dengan "kawan"....haha.....

last2...sebab "kawan" banyak tolong kitorang,,, kitorang pown belanja "kawan" secret recipe.... jangan main2 taw ngan kitorang...haha.... so,,, kat sini aq nak ucap kan >>



thanks aim.... sebab banyak tolong kitorang =)

5 comments:

nohfee said...

wowwww! i like this post so much!! ahhahaha. woi, siot kau en igt aku tak reti bwk kereta ke? lebih dr kereta aku boleh bwk taw!! hahaha

Anonymous said...

u welcome...terharu n malu plk aq ko cte sal aq...len kali letak jela pict aq..hehehehe

iLLi_aLee_Yana said...

@nohfee,,, hahahaha...ye ker?? =P la...ko trasa ker?? aq ase aq xde letak nama ko cik nohfee....haha


@anonymous,, haha.....bole ker nak letak pix ko weih??? nnt ko perasan lak kang...susa kitorang...ko mmg pemalu ek kt kelas...xnk tgo aq...haha

Anonymous said...

la ko ni da nyate kan aq dak yg ko mksud kan..mne la ad aq perasan mmg tol kan..hehehe..klo nak letak2 jela kan pict aq..aq tego ko la...ko je yg sombong cgt

iLLi_aLee_Yana said...

@anonymous,, ne de aq yg sombong???ko tu ha,,,,haha,,,,mlwk jer la...wakakaka....ye la,, mmg ko aq yang maksudkan aim.....hahaha...nnt lau ada bnde nk tulis sal ko...aq letak pix ko lak yer...=)