Followers

Wednesday, December 7, 2011

awak =)

salam..

da agak lama juga la aq tinggalkan blog aq nie bersawang... ye la kan... da start sem baru, so agak ke-busy-an yer sekarang...dengan lab report yang menimbun and kelas yang tak tentu arah dua tiga minggu nie plus study pown tunggang terbalik sem nie... memang busy sangat2 k... suda la tu yana mengeluh... kau nie..macam xbiasa lak =.="

oke..entry kali nie sebenarnya aq nak tujukan wat someone...aq xtawu la lau dia baca or x...heee..ngada seyh...

" awak saya cerita nie bukan sal niat tuk memalukan awak (of coz awak xkan malu sbb nama awak xdipublishkan di sini pown).. oke la...sebenarnya... yana rasa yana da tersuka awak...sebab yana tengok parents yana pown oke bila yana cerita sal awak kat diorang...nak nak bila yana cerita kat ibu cakap awak nak serious dengan yana, ibu sokong... tu yang penting...kalau ibu suka kita kawan... yana xkesah lau kita nak serious sebab yana rasa da dapat restu dari ibu dan ayah... second, xtawu la kenapa tangan yana ni gatai sangat2 sebab setiap ari even sekali mesti nak call awak... hehe..ngada jer kan... kadang2 bila yana x call yana ingat awak akan call,, maybe awak busy, ye la,..ni last year awak kat sini... yana xtawu macam mana yan bole ada perasaan camnie (jgn2 awak mandrem yana x?).. tapi entah la...masa awak mintak nak serious buat kali kedua, yana fikir xsalahkan lau yana bagi peluang kat awak.. kan2? tapi awak mintak hold dulu...sebab ni final sem awak... yana okay jer..tapi yana takut lau yana tunggu sesuatu yang tak pasti.. dekat sini da la ramai orang kenal awak (even batch awak jer..hehe)..yana takot lau nanti yana tunggu awak tapi awak cari n dapat orang lain... yana da penat sangat dengan mainan perasaan nie... penat sangat2.. sebab tu yana lau bole xnak bukak ati yana ni buat sesapa... sebab bila yana da suka kat someone, yana yang akan merana...selalu jadi macam tu...yana just harapkan awak dapat errr oke la luahan hati tergendala sebentar yer...yana da xtaw nak type pe nie? blurr ~_~ "

oke la sampai sini jer yer..banyak keje nak kena buat nie...bye... =))

4 comments:

nohfee said...

hopefully la die baca ekk. ;)

Anonymous said...

hopefully la feera eak..untg ar nenek kay da ade pkwe skrg..tp igt jgn jdi cam ngn pkwe dlu taw

niza said...

rsa mcm tau jee spe....hehhe... mcm slalu aq teka 2 kan2...hehehe

iLLi_aLee_Yana said...

@nohfee dia baca... hoorey
@anonymous oke,, aq ingt itu moyang ... jgn wsaw taw... tp blom jdik pakwe lg la =)
@niza,, sapa2 ??