Followers

Friday, November 25, 2011

because i miss you


salam =)

oke.. yeah ! da start da pown new sem minggu nie... haish...so aq ngan kawan2 kelas busy nanak pulak dengan kelas kena rombak,,jadual tunggang langgang,, kesimpulannya, minggu nie adalah minggu yang memenatkan...dalam penat2 pown...kitorang leyh lak kan ponteng kelas ari jumaat ritu, alasan nak balik umah awal.. homesick la kononnya, amik kau yana! kan da demam..padan muka...nak ponteng kelas sangat kan...=.=

oke suda2 la aq merapu kat atas tu, aq nak kongsi ngan korang sal something sebenarnya.. hari pertama sem 4 which is on monday, kitorang g kelas cam biasa.. gossiping sana sini, cerita baru, n so on... then masa gap kelas pukul 2.. kitorang dapat berita "hot"... *hotlasangat oke...masa gap tu kitorang dapat tawu yang member2 kitorang dapat fast track.. n diorang akan ke uitm shah alam bulan march tahun depan... congrats you guys!... dekat la sikit kan rumah korang dengan kampus nanti... bila da dapat taw kitorang akan berpisah... and diorang balik keesokkan harinya, kitorang sume pakat2 kua kejap...makan n beli cincin persahabatan dengan diorang...opppsss lupa lak, diorang tu , feeraemmylia, n aiza...

nanti aq upload kan gambar kitorang yer... esok tu (hari selasa), kitorang g kelas, rasa lain sangat...xde da jalan ikut ketinggian *oke aq rendah tu ,, xde dah orang yang aq nak carik pasal setiap pagi... xde da orang yang kitorang nak panggil feerdu,, sume tu da xde... rasa gloomy giler la ritue... seriously! then gap kelas pukul 2 tu, diorang pown da settle,, kitorang jumpa diorang,, kebetulan diorang ada hal kat hep, so diorang iring kitorang masa nak g kelas...masa salam ngan diorang air mata aq n wani nie da nak jatuh da.... kitorang troz masuk dalam lif...

malam tu message2 dengan diorang, kitorang nanges... eh... bukan2 kitorang start nanges petang tu balik kelas...sambil message dengan diorang kitorang nanges... roomate aq masok bilik petang tu terkejut aq nanges... hehehe "awak, saya nanges bukan sebab saya break up dengan boyfriend ya... saya nangses sebab kena berpisah dengan kawan2.." ngada jer kan?

eh lupa lak, because i miss you tajuk kita pagi nie,, sebab nya aq miss diorang sesangat,,, even baru jer berpisah *taksalahkan? aq n wanie, dedicate kan lagu nie tok korang yer... (http://www.youtube.com/watch?v=WkWW98bd1sI) sila dengar please =)

oke la....aq rasa tu aje kot yang aq nak share ngan korang dalam entry kali nie.... sorry sebab banyak merapu ner...*macamtaktawlak..

btw lupa lak nak cakap... "this is my blog...so its up to me to write anything i like or love...okay? if you're bored enough to read this... then don't bw here.. thank you !"

2 comments:

lieya said...

hoho...sedih la awk...jgnla ckp cm2 ea..kitrg tgu korg semua kat sne taw..aq pn miss korg gak..miss moment kite dlu2...hehe..pasnie da xde da org nk membebel kat aq mcm yana kay suka buat...hahahahha

iLLi_aLee_Yana said...

hahahaha.... emi... kau nie.. xya la sedeyh2 yer ^__^ tggu aq taw...hehehe