Followers

Tuesday, September 27, 2011

i have no idea what am i posting about...

salam...
hyee...

tadi lepas test,,, eh no lepas paper programming... aq ngn member2 aq g tengok wayang...area2 sini la...xkan sampai KL lak kan..heeeee.. movie tu tajuk dia abduction... hmm.... movie memang sangat sangat and sangat interesting bagi aq la...yea la kan sume orang ada opinion sendiri...so aq cakap movie tu memang best.... tengok jer tajuk da taw kan...its not about love....maksud aq bukan keseluruhan cerita dia sal love... tapi ada la terselit jugekk... ye la...dalam satu2 cerita mesti la ada hero dan heroin.... lau tak...xbest la kan?hehehe... oke... back to the abduction, dalam movie nie ada la terselit gak pasal friendship... so kalau you guys da tengok xpe la... tapi lau belom tengok... aq rasa baik korang tengok...sebab xmembazir jugak la duit tu... i think ~_~...orite.?...

ha... cakap sal friendship nie... sebenarnya aq nak buat pengakuan berani mati kat sini yer... aq sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya...sayang kawan2 aq... sumenya.... haha....bukan sal sayang la... sebenarnya aq nak mintak maaf pada someone nie..and pada member aq tu... baca la kat bawah nie...oke...jeng...jeng....

"assalamualaikum....(hehehe...sopan x?)
 oke la....
 aq teruskan jer la apa yang aq sebenarnya nak sampai kan nie... 
 sebenarnya aq nak minta maaf kat kau sebab maybe kau pikir aq nie jenis member yang suka ambil kesempatan atas kesenangan diri kau...
ye la...
antaranya nak pergi site ritu aq minta tolong kau...
sume la....
erm...sebenarnya aq bukan camtu...
ada sebab kenapa aq jarang sapa atau dalam erti kata lain... 
stop dari contact kau.... 
k... aq harap kau xpikir aq bukan2... 
aq minta maaf sangat2.... 
and thnx sebab banyak tolong aq n rakan2 yer....
tapi lau kau nak fikir bukan2 pown xpe la... 
tu terpulang pada diri kau k... 
masing2 ada hak tersendiri...
aq xbole nak halang.. =)
pape pown rasa nya masih lom terlambat kot....
 untuk wish all the best for another two paper... 
oke....
harap nanti kau balik kampung hati2 if kau bawak kereta...
n lau kau naik flight ke keretapi ke kapalselam ke..
or pape jer yang wat kau bole sampai kat johor..
just take a good care of yourself k....
bye,,

from,
-yana kay-"

-eya-

3 comments:

Anonymous said...

yana oh yana...npe la ko ni pk bukan2..ko xde slh pon lgi pon korg xde ssah kan aq pon...jgn la slh sgke sbb skrg ni aq xcontat ko..aq nak more focus..so jgn la ko slh sgke n amek hati ea..ko kan kwn aq forever

nohfee said...

hope die baca. kesian dia...

iLLi_aLee_Yana said...

@anonymous... xamik hati... juz nk mx maaf k.... jgn wsaw...aq kn happy go lucky....heeee

@nohfee... da baca da pown =)