Followers

Thursday, August 25, 2011

salam lebaran

salam...

oke... rinie... baru betul ada mood raya even banyak giler test yang menanti aq lepas raya nie...dan menimbun esaimen yang akan aq sambut raya dengannya =.="

haha...oke la...aq da wat statement sal raya nie dekat group kelas...pastu kat profile fb aq...n skarang aq nak post kat sini... ngada kan? but do i look like i care about what you all saying..hahahaha...

"dikesempatan nie, eya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin... harap segala kesilapan yang eyapernah buat kat korang member2 eya nie,, eya mintak maaf yer... kepada mmber2 yang kenal akan diri ini,, (cbm, smt, plkn, uitm) eya harap persahabatan antara kita kekal buat selama2nya... eya hargai kenangan pahit manis yang pernah kita lalui bersama =)"


"akak..mohon maaf atas segala kesalahan akak yang pernah akak lakukan...kebisingan akak,, kenakalan akak,, yang mengganggu ketenteraman semua ...xpecially adik.. akak mintak maaf yer... raya kedua akak buat balik yer adik manis...hehe... k la...akak ucapkan selamat hari raya aidilfitri,, maaf zahir dan batin... love you guys so much"


"abg wan,, yana ucapkan selamat hari raya... abang wan duk sana elok2 yer...yana mintak maaf  kalau yana da wat abang wan terasa ati or what... n kegarangan yana masa kat teknik tu...haha...semoga abg wan happy selalu yer.... love you "


oke....im settle... you guys take care oke...turta XD

2 comments:

Anonymous said...

knpe msti maaf kat adik n abg wan je..how 4 aim suda..?

iLLi_aLee_Yana said...

owh...ok la mr. AIM SUDA aq mx maaf yer law aq da wat salah kat kamu =)