Followers

Sunday, June 26, 2011

LOVE

salam,,,
hyepp..
rinie dua post doe..
i like...
2nd post nie...
aq nk kongsi ngn korg..
something bout love...
ni bukan sebab aq jatuh cinta or wat??
but...
how do we prove our love to our lover?


semalam.. 
kt umah aq...
aq ada terbaca satu artikel nie..
menarik perhatian aq..
sbb tajuk dia 
aq da lupa la...
hehe
tp berkaitan ngn love la

haha
"
LOVE..
1. for girls la kan...korg belajar masak,, n masak tok boyfriend korang tur...xkira la masak pe pown..
n dari situ,, boyfriend korang akan jatuh cinta double plus ngn korg..
2. setiap hari cakap "i love you"...xkira se-busy mana pown korg...dengan study or keje...sbb dari situ boyfriend/girlfriend korang akan tahu yang korang tu selalu ingatkan dirinya..
3. bertanya pada pasangan korang tu,, kenapa diorang sukekan korg... pastu korg list kn..n bila ada kelapangan,, korang baca list tu...n korang sayang korang pada pasangan korang akan bertambah..
4. try tanya pasangan korg...perkara pe yg diorang xsuke korang buat...list it again...n korang cuba avoid dr melakukan perkara turh...
"
mende2 nie,, 
aq xtaw la berkesan ke x...
sebab,, aq pown baca dr artikel,,
n kongsi ngn korg,,,
y not korg try...
tp lau ada masalah jgn la salahkn sayer yer...
hehe...

lastly,,
"miliki orang yang menyayangi diri kita,, bukan miliki orang yang kita sayang.. kerna orang yang kita sayang belum tentu akan sayang diri kita seperti kita sayang mereka... n orang yang sayang diri kita akan menyayangi diri kita seikhlas hati tanpa perlu dipaksa..jadi berubahlah untuk orang yang menyayangi diri kita...kerana kita mungkin bahagia bersamanya..."


-eya (",)-

2 comments:

emalia sis said...

suke yg lastly tuh!..btw..nak try bwat laa..lau menjadi..credit to yana laa..hehehe

iLLi_aLee_Yana said...

bole jer ema....
lau jd gtaw yana yerp =)